Комеди Клуб и The Comedy Club shop

Комеди Клуб София предлага богато разнообразие от собствен мърч в сайта на The Comedy Club shop. Тениски, суичери, чорапи и аксесоари са само част от широката гама продукти с бранда на дома на стендъп комедията в България.

Тениски

Тениските безспорно са най-купуваният вид артикул на Комеди Клуб, като огромната разновидност предлага на феновете възможност за широк избор. Освен класическата усмивка, други видове тениски са „Funny is the new sexy“, Фестивала на Комедията, „Всеки ден е ваканция“, както и такава с оригиналното лого на Комеди Клуб.

Всички видове тениски, вижте тук.

Суичери

Суичерът на Комеди Клуб съчетава удобство, стил и качествена материя, като прави горнището, само по себе си, едно от най-добрите на пазара. Продуктът е от опимитирана премиуим серия от специалната марка на Комеди Клуб София.

Бельо и чорапи

Бельото на Комеди Клуб е създадено специално за празника „Свети Валентин“, с цел идея за подарък към половинките. Могат да се продават както в комплект, така и в единични бройки. Комеди кракавиците (или чорапи) са едни от най-продаваните артикули. Качеството на материята, удобството, което предлагат, уникалният дизайн и разцветка, карат почитателите на чорапи (и Комеди Клуб) да ги изкупуват като топъл хляб.

Други продукти

Също така биват предлагани и аксесоари, брандирани с усмивката на Комеди Клуб, като запалки, значки, ключодържатели и още други. Специалното комбо на The Comedy Club shop представлява черна тениска, кракавици и 2х250 стикери.

За още Комеди Клуб мърч продукти посетете сайта на The Comedy Club shop. Възползвайте се от намаленията по случай Деня за трошене на пари, за който можете да се информирате повече тук.