Планът на Слави Трифонов от Комеди Клуб

В новинарското издание на Комеди Клуб подкаст, Иван Кирков и Ники Банков обсъждат настоящите и предстоящи политически събития, начело със Слави Трифонов. „Дългия“ пази мълчание след изборите и спекулациите относно бъдещите му действия нарастват все повече. Планът на Слави озадачава всички, като Иван и Ники могат само да гадаят какъв ще бъде следващият ход на шоумена, който се закле като депутат чрез онлайн събрание, поради карантината, в която се намира.

Депутатите от „Има такъв народ“ слизат от автобуса

Безспорно учредяването на 45-тото Народно събрание предизвика много теми за разговор. Още от стъпването по паветата, политиците на „Има такъв народ“ привлякоха вниманието към себе и. Противно на всички очаквания, всички те пристигнаха заедно с автобус. Това изненада минувачите и протестиращите, като предизвика недоумение в тях. Събранието се състоя в старата сграда на НС и по традиция беше открито от най-възрастния представител, в лицето на 79-годишната Мика Зайкова от „Има такъв народ“. За председател беше избрана Ива Матева от същата партия.

Иван Кирков беше на мястото на събитието от самото начало. Какви са неговите наблюдения, какво мислят с Ники за плана на Слави Трифонов и за настоящото Народно събрание, вижте в новинарското издание на Комеди Клуб подкаст.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.