Ден за трошене на пари и podcast магазин

Денят за трошене на пари е все по-близо, а намаленията, които следват празника в podcast магазин на Комеди Клуб са повече от изкушаващи. Датата на празника е 24 април, а дотогава всеки вид мърч е на промоционално намаление. От кракавици и суичери до кирки и зарове.

Суичер на Комеди Клуб

Какво е Ден за трошене на пари?

Денят за трошене на пари е изцяло български комерсиален празник, който има за цел да подпомогне родната икономика и да направи щастлив народа със страхотни намаления. Начало на събитието дава Иван Кирков на 24 април 2020 година. Тогава световната икономика е засегната от пандемията коронавирус, а хората са повече от нещастни. Решението на Иван е лека и за двата проблема. Да бъде създаден ден, в който всеки българин да се чувства свободен да харчи пари, без да има каквито и да е угризения.

Комеди Клуб тениска

Какво да правим на този ден?

За да извлечете най-доброто от този ден, трябва спазвате следните стъпки:

  1. Трябва да станете рано, за да можете максимално добре да планирате къде и как ще потрошите пълноценно парите си.
  2. Трябва да излезете от вкъщи без да поглеждате назад, а когато се прибирате, трябва да го направите без нито една стотинка в портфейла си.
  3. На лош късмет е да се приберете с пълен портфейл.
  4. На добър късмет пък е да почерпите приятелите си, особено тези от противоположен пол.

Говори се, че ако вечерта на 24 април в Деня на трошене на пари бъде прекаран на шоу в Комеди Клуб, всички дни през годината ще Ви върви по вода, а всеки похарчен лев ще се върне по 100.

Можете да разгледате сайта на podcast магазин на Комеди Клуб за страхотни намаления по случай Деня за трошене на пари тук.

Вижте повече за Комеди Клубстендъп комедията и подкастите в сайта ни тук.

Не забравяйте да гледате и шоуто ни по случай 1-ви април.