Джо Роугън с видео подкаст в Spotify!

джо роугън в spotify

Spotify вече ще поддържа видео подкасти, започвайки с шепа предавания, които могат да бъдат гледани от повечето безплатни и премиум потребители.

Компанията обяви новината днес, като заяви, че всички потребители, които следят подкасти, ще могат не само да слушат тези предавания, но и да ги гледат, както на десктоп, така и на мобилни устройства.

Spotify започна тестовете си за видео подкасти със звездите от YouTube, които правят канала си Zane and Heath: Unfiltered. Това най-вероятно е, за да бъде сигурна рокадата, която Джо Роугън ще направи от YouTube към Spotify през септември тази година.
Джо Роугън ще пренесе совя подкаст изключително в Spotify в лицензионна сделка на стойност над 100 милиона долара, според източници, запознати с темата.

Включването на Джо Роугън в Spotify ще означава, че повече от 286 милиона активни потребители на платформата ще имат достъп до един от водещите в културата гласове. Чрез партньорството си със Spotify, Роган и неговият екип ще се радват на подкрепата на водещата в света аудио платформа.

Джоузеф „Джо“ Джеймс Роугън е известен американски стендъп комедиант, телевизионен и подкаст водещ. Роден е на 11.08.1967 г. в Нюарк и както сам се определя, е стендъп комедиант, фанатик по MMA, кошмарен авантюрист и водещ на подкаст.

Повече за Джо Роугън и подкастът му може да прочетете тук:

Интересен факт: На 19-годишна възраст Роугън печели Отворения таекуондо шампионат в лека категория, като побеждава шампионите в средна и тежка категория, за да спечели титлата си.