Stand up comedy със Сашо Деянски топ 3 клипове в Youtube

Деянски стендъп комедия

Сашо Деянски (Александър Деянски) е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Той започва кариерата си като любител, когато идва на Open Mic в Комеди Клуб София през януари 2016. Само 3 години и половина по-късно Иван Кирков го кани за Резидент на Комеди Клуб София и той вписва името си в историята на Българската Стендъп Комедия завинаги. Stand-up comedy клиповете на Сашо Деянски можете да откриете в канала на Комеди Клуб София в Youtube. Можете също да гледате подкастите посветени на новините от седмицата с него и Иван Кирков всяка събота сутрин.

Тук сме подредили топ 3 на stand-up comedy клиповете на Деянски:

Stand-up comedy клип на Александър Деянски

Един от най-забавните клипове на Сашо. През април 2020 Сашо Деянски пуска този клип в интернет, защото малко по-рано разбира че шегата е изтекла в Tik Tok, където над 700 души са направили клипче върху текста на Сашо. Тогава Деянски си казва: Е като ще е в интернет, поне да им покажем как се прави.

Една от култовите шеги на Александър е свързана с личния му живот и едно от най-скъпите изживявания в живота му.

Ако са ви харесали stand-up comedy клиповете на Александър Деянски, можете да следите нещата му на живо в Комеди Клуб София или в нашите Youtube канали.