Петя и Николаос са новите Комедианти на Годината 2019!

Comedian of the year Николаос Цитиридис и Петя Кюпова
На последното шоу от Фестивал на Комедията, ден след големия финал на Фестивал на Комедията София 2019 в Зала 1 НДК, Иван Кирков – основателят на Comedy.BG и Комеди Клуб София награди Комедиантите на Годината.

На него топ комедиантите на България се събраха в още едно невероятно шоу, в което показаха най-добрият си материал, а на края му: бе връчена годишната награда Комедиант на Годината на Комеди.БГ.

Тази година критериите ни бяха човекът да има над 100 шоута през годината. Комедиантите, които спечелиха имат нат 200 шоута. И двамата поставиха рекорд в тези критерии.

-Иван Кирков

Двамата носители на наградата, Цитиридис и Кюпова стартират кариерата си почти едновременно в началото на 2016та година, като се записват на Open Mic шоуто за аматьори в Комеди Клуб София. Още на първата си поява биват забелязани от собственика Иван Кирков и той ги включва в ускорената програма за таланти на Комеди Клуба.
Днес, Николаос Цитиридис и Петя Кюпова имат вече 7 шоута в Зала 1 НДК и над 500 професионални изяви на сцените на Комеди Клуб София в биографията си.

Ако искате и вие да станете комедиант на годината: Open Mic шоутата в Комеди Клуб София са отворени! 🙂