Цветомир Павлов

Първият Комеди Клуб в Страната – Комеди Клуб София, отваря врати на 7-ми декември 2015-та година и с него се записват в историята имената на Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков и Никола Тодороски. Първите български професионални стендъп комедианти.
След изключително трудни месеци, след това към тях се присъединяват Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Цветомир Павлов и Калин Кръстев, а след тях идват и Петя Кюпова, Филип и Христо Радоев.

Цветомир Павлов е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.

„Ако искате да спечелите не слушайте мен, но ако искате да имате бъдеще в комедията, може би има някои верни неща, които мога да кажа. Не излизайте на сцената да направите кефа на компанията си, не излизайте от болни амбиции да направите 2 часа спешъл след 2 седмици(няма как да стане), не излизайте да разкажете тъпите вицове от компанията или как Ваньо ебе пички и е ебати смешното. Малко мисъл и добра самооценка само ще ви помогне в Open Mic-a.“

Неговото хоби са фокусите: „Както казва един мой приятел: животът ми е бил тъп и съм тръгнал да се беся и той ме е научил на фокус и от там всичко се е променило. Money, bitchez, fame.“

В училище винаги се обаждах с някакъв тъп коментар на всичко и всички ме мразеха. Сега пак всички ме мразят, но поне има хора, които оценяват тъпите коментари, които правя.

Може да наблюдавате Цецо и в доста голяма част от Комеди Клуб Подкастите, които правим: