Канали за Български Подкаст

comedy-podcast-types

Ако се чудите какви точно подкасти създава Комеди Клуб София, то това е вашата статия!

Ето ги и тях:

Централният Комеди Клуб Подкаст:

В първият и главен подкаст на Комеди Клуб София, комедиантите си говорят за ежедневието, какви неща са направили през последната седмица и кои интересни случки имат да разкажат.

В този подкаст комедиантите си говорят за глупостите, които са вършили.

Комеди Клуб Новините:

Знаем, че политиката може да е скучна, а новините да са само кръв и зрелища. Понякога е трудно да отсеем истината от лъжата и да разберем точно какво се случва.

Трудно е и да следим всички канали за информация. И точно затова Комеди Клуб София създаде собствен канал, с който да научаваме новините по един по-нестандартен начин – тях ще представят създателят на Комеди Клуба – Иван Кирков и двама от резидентите – Николаос Цитиридис и Александър Деянски.

Какво е направил Ким-Чен Ун? За какво пак протестират по жълтите павета? Какви закони е приел Парламентът? Отговорите на тези въпроси даваме в Комеди Клуб Новините по забавен, разбираем и нестандартен начин.

Комеди Клуб Клюките:

Комеди Клуб Клюки Подкаст е български подкаст за клюки от България и света и случките около тях. Или както комедиантите му казват подкастът за шоубизнес.


Комеди Клуб Pussy Cast:

Подкастът стартира през 2018та, който е посветен изцяло на женските разговори в клуба. Без момчета, момичетата си говорят за нещата от живота и от Комеди Клуба.

Комедиантките от Комеди Клуба си говорят без да оставят теми табу от какъвто и да било характер.

Тайният Подкаст на Комеди Клуба:

Всеки вторник, Комеди Клубът ще пуска по един кратък таен епизод на подкаста. Ще има улики из останалите епизоди, къде и как можете да намерите тайния епизод. Най-големите фенове на клуба ще получават подсказки за местоположението на подкаста и ще могат да го търсят, като познаят ключовите думи.

Ето първият таен епизод:

А за статията в кои платформи се качват тези подкасти, освен в YouTUBE, това е вашата статия. Също така за още новини около комедията в България и по света: comedy.bg. 🙂